Slim SR, Slim CR

 

Robustni pogon ohišje iz eluksiranega aluminija ter vrtljivi del iz nerjavnega jekla. Pogon je primeren za privatna dvorišča do teže vrat 150kg. Izredno tih in varen pogon z možnostjo končnih stikal za vrata brez talnega naslona. Inovativna mikrokrmilniško, krmilna enota poskrbi za varno delovanje pogonov, ki ima funkcijo ASR in na celotni poti pogona tipa moč motorja, in ob nenadni povečani moči obrne smer motorja, in tako prepreči poškodbo na stisnjenem predmetu ali osebi. Moč je brezstopenjsko nastavljiva s pomočjo treh tipk in preglednega menija.  

     
  Prenesi katalog:
External link opens in new tab or windowSwing X3, Swing X4

 

Najmočnejši pogon elektromehanske izvedbe. Pogon je primeren za vrata do teže 500kg  in max. dolžine krila 4,5m, za privatne ali industrijske objekte. Z možnostjo nastavitve mehanskega naslona v obeh smereh, primerno za vrata brez talne pripire. Krmilna elektronika skrbi za omejevanje sile v obeh smereh in ob naletu na oviro spremeni smer vrtenja in tako prepreči poškodbe.

     
  Prenesi katalog:

 


Swing serija


Krilni pogon za najtežja vrata in največje odprtine. Saj lahko odpira vrata do teže 600kg ter dolžina krila 6m.  Pri vseh Swing modelih, skrbi elektrohidravlična črpalka  za brezpogojno premikanje vrat. Zaprt hidravlični krog naredi Swing serijo neodvisno od nizkih temperatur (-25°C), vlage kot tudi snega in leda. Ravno zaradi zaprtega sistema je velika prednost pri vzdrževaju, ki ga praktično ni, saj umazanija nima vstopa v sam hidravlični sistem.

     
  Prenesi katalog:


Turn, Turn up

 

Elektromehanski pogon za krilna vrata do teže 300kg ter max. dolžine krila 3m. Ohišje iz trde litine, pogonski vijak pa iz nerjavnega jekla.  Krmilna elektronika z nastavitvijo sile ob naletu na oviro izklopi pogon. Pri tej verziji je na sredini dovoza potrebna talna pripira. Je primeren za nadgradnjo starejših pogonov na privatnih dvoriščih, ker ima standardni 230Vac priklop.

     
  Prenesi katalog:Spin

 

Elektromehanski pogon za vsa krilna vrata, do teže 200kg in max dolžine krila 2,5m za privatno rabo, neglede na vrsto vrat, alu, les, kovina, rostfrei. S velikim odmikom montaže, od vrtišča vrat je posebej primeren za nadgradnjo ali novogradnjo s debelimi nosilnimi stebri. Sam pogon ima vgrajena končna stikala, ki omogočijo, da ni potreben talni prislon vrat.

     
  Prenesi katalog: