PRESIDENT


President zapornica, je izdelana po novejših normativih, ker ima vgrajen encoder, ki zazna oviro in ob naletu nanjo, obrne smer, po normah EN60335-2-103  830. President zapornica je namenje zapiranje do odprtine 4m ter priporičjivega odpiranja do 600 ciklov. Sama zapornica ima torzijsko vzmet za izravnjanje teže droga, ki je sestavljiv iz treh ali 4 delov.

 
  Prenesi katalog:
External link opens in new tab or window


 

RAPID

Rapid zapornice so narejene tako, da zagotavljajo v različnih delovnih pogojih nemoteno odpiranje tudi do 2000 krat dnevno, ker imajo vse ventilatorkso hlajene motorje. Najhitrejša različica PARK, ki se odpre v samo dveh sekundah do dolžine zaporne poti 3m je namenjena samo za prehod vozil. Verzija NORMAL pa do 6m zaporne poti ter časom odpiranja 6 sek.  Rapid zapornice imajo vgrajeno opozorilno lučko v ogrodju samem kar izboljša varnost ter izgled.

 
  Prenesi katalog:


 

NORMAL

Normal zapornica je elektromehanična avtomatska zapornica za industrijsko rabo, do zaporne poti 7m z osemkotnim drogom, ki je sestavljiv iz 4+3m. Narejena je tako, da lahko deluje dolgo let brez servisiranja. V primeru izapada elektrike pa se drog dvigne s posebno ročico. Normal zapornica je največkrat izdelana v svoji 20 letni karieri kolikor jo proizvajajo.

 
 
  Prenesi katalog:

   

INDUSTRIAL

Industrial  zapornica je tri fazno krmiljena elektro-mehanska avtomatska zapornica za industrijsko rabo, do zaporne poti 12m s posebno osemkotnim drogom, ki je sestavljiv. Narejena je tako, da lahko deluje dolgo let brez servisiranja. V primeru izpada elektrike pa se drog dvigne s posebno ročico

 STOPPER


Stopper je na novo razvita verižna zapora za zapiranje parikirnih mest ali prehodnih poti do 20m.  Opremljen je s dvema 24Vdc motorjema za dvigovanje verige do teže 60kg. Glavni stebriček vsebuje krmilno elektroniko ter senzor navora za maksimalno varnost pri dvigovanju. Dodatno pa jih je možno varovati s fotocelicami.

 

 

STOPPER-T 220 STOPPER-T 275 STOPPER-T 275 ANTITERRORISM


STOPPER-T so na voljo v različnih verzijah od najenostavnejših fiksnih stebričkov,  do avtomatskih s priporočenih 2000 ciklov dnevno. Stebriček za ročno spuščanje ima vgrajen sistem stisnjenega zraka pri spuščanju ga s nogo pritisnem ob tla pri aktiviranju pa nam stisnjen zrak dvigne stebriček, in ga s ključem zaklenemo v željeni poziciji. Avtomatski sistemi pa imajo povsem odprte možnosti kontrole preko, daljincev, čitalcev kartic, transponderjev, tipkala, GSM...