Prince 24V, 230Vac


Dvokrilni pogon vrat za vrata do teže krila 250kg, ter dolžine krila do 2m. Varianta s 230Vac ter Prince 24Vdc, ki se ob popolnem avtomaskim programiranjem poti delovanja vrat, nauči silo na celotni poti pri tem pa so potrebni mehanski končni položaji vrat. V delovanju samem pa ob naletu na oviro zazna večjo silo in se avtomatsko odmakne. S kombinacijo nizkovoltažnega motorja ter senzorjem vrtljajev se vrata proti koncu poti pomikajo s zmanjšano hitrostjo, kar vratom daje še večjo varnost. Ob priklopu baterije pa lahko brez napajanja nemoteno obratuje 90 ciklov.  Prenesi katalog:


 

King

 

Pogoni so narejeni v različnih verzijah za enostavno in vsestransko uporbo kjerkoli, od privatnih dvorišč, vhode v bloke kot tudi za industrijsko uporabo. Narejen je za dolgo in tiho delovanje s posebnim ozobljenjem pogonskih zobnikov, za mazanje pa uporablja sintetično mast. Zaradi vseh teh prednosti so lahko montirani za krilna vrata do teže 500kg ter dolžine krila 4,5m. Možnost mehanske blokade v samem pogonu, ki omogoča, da so vrata brez talnega naslona.

  • KING PLUS  ima vgrajen senzor vrtljajev, ki daje vratom večjo varnost, saj omogoča reverziranje ob naletu vratnega krila na oviro, na celotni poti vrat.
  • KING FAST se ponaša s hitrejšim odpiranjem saj odpre vrata do kota 90° v 10 sec. In je za cca 5 sek. hitrejša od standardne izvedbe.
  • KING ICE pa  ima vgrajeno gretje motorja, kadarkoli pade temperatura pod 10 stopinj v motorju samem, se v mirovanju aktivira gretje motorja, ki se izklopi takoj ko temp naraste nad 20 stopinj v jedru motorja, tako je pogon vedno pripravljen za nemoteno delovanje in je primeren tudi do temperature okolice -30°C.

  Prenesi katalog:
External link opens in new tab or window 

PREMIER


Objemni pogon za odpiranje vrat, kjer je vrtišče vrat odmaknjeno od stebra za več kot 150mm. Oz tam kjer je odpiranje vrat navzven glede na montažo pogonov. Možno je priklopiti akumulator kar omogoča 90 ciklov brez omrežnega napajanja. S vgrajenim števcem vrtljajev si ob vsaki poziciji vrat zabeleži silo potrebno za odpiranje, in tako ob naletu na oviro se vrata odmaknejo. S vgrajenimi mehanskimi blokadami omogoča, da vrata ne potrebujejo talnega prislona.  
 

 


 

R50, R60


Sta pogona, ki sta dimenzionirana za zelo težka krilna vrata, ki jih standardni pogoni niso zmožni odpirati. R 50 je zmožen premikati krilo dolgo do 10m in težko do 2000kg. R60 pa je še močnejša različica saj omogča gibanje vrat do dolžine 15m ter teže vrat do 12000kg. Pri izpadu elektrike pa enostavno dvignemo kolo, in vrata odpremo ročno.

  Prenesi katalog: