K serija

 

Tako kot se za vsako metlo najde štil, se tudi za vsaka vrata najde External link opens in new tab or windowRIB pogon

Je vrsta različnih pogonov, s vgrajeno krmilno enoto KS v notranjosti. Narejena za avtomatizacijo vrat, do teže 2200kg, na voljo v različnih verzijah za enostavno in funkcionalno uporabo, tako v domačem okolju kot tudi za industrijske objekte z večjimi prehodi.

Standardno so opremljeni s počasnim zagonom, elektronskim omejevanjem sile ter elektronsko zavoro motorja. Dodatna možnost je s encoderjem, ki zazna oviro na celotni poti in tako reverzira vrata ob naletu na oviro. V verziji K800 24V je možno priklopiti tudi akumolatorsko podporo za dodatnih 150 odpiranj brez zunanjega napajanja.
  Prenesi katalog:
External link opens in new tab or window


 

 

SUPER serija

 

Je izredno robustna serija iz lito-železnega ohišja ter ventilatorsko hlajenega s termo zaščito in izredno natančnim mikro stikali za končne položaje v notranjosti ohišja. Reduktor s mehanskimi elementi in prenosi v olji kopeli. SUPER je namenjen do teže vrat 6ton s hidro turbino za počasni zagon vrat ter zavoro.  Motorji so izredno zmogljivi za industrijske objekte z veliko frekvenco odpiranja saj so izdelani za 100% obremenitev.
  Prenesi katalog:
External link opens in new tab or window